Τα «τρελά» λεφτά της Αλ Φατέχ στον Βέλεθ… έβαλαν φωτιά στον Παναθηναϊκό

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη κατέθεση αστρονομική πρόταση στον Βέλεθ για τον πείσει να κάνει το ταξίδι Ελλάδα-Σαουδική Αραβία με τον Ισπανό αμυντικό να απορρίπτει την πρόταση ανανέωσης των «πρασίνων» και να πιέζει να φύγει.

«Φωτιές» άναψε στον Παναθηναϊκό η πρόταση των Αράβων στον Φράν Βέλεθ. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη δίνει συμβόλαιο ζωής στον Ισπανό αμυντικό του Παναθηναϊκού με τον ίδιο να πιέζει τον Παναθηναϊκό να φύγει.

Βέβαια, το ποσό που προσφέρεται στον Παναθηναϊκό από τους Σαουδάραβες είναι… αστείο, διότι με 200.000 χιλιάδες ευρώ το «Τριφύλλι» δεν πρόκειται ποτέ να δώσει την συγκατάθεσή του για την απόκτηση του αρχηγού του και πολύ σημαντικού του παίκτη.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να βγάλει από το μυαλό του Βέλεθ τα λεφτά των Σαουδάραβων κάνοντας άμεση πρόταση ανανέωσης με αύξηση απολαβών 40% στον παίκτη. Ο Ισπανός στόπερ όμως ούτε που συζητάει την συγκεκριμένη πρόταση και πιέζει να φύγει.

Ο μόνος τρόπος, πλέον, να φύγει ο Βέλεθ από τον Παναθηναϊκό είναι οι «πράσινοι» να καλυφθούν οικονομικά και μετά την πρώτη πρόταση της Αλ Φατέχ υπάρχει τεράστιος δρόμος που πρέπει να καλυφθεί.