Τα τρία στοιχεία που ρυθμίζουν το χρέος

  Τρεις σημαντικοί παράγοντες θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο για την πορεία του χρέους του Παναθηναϊκού το επόμενο διάστημα. 

  Η απόλυτη προτεραιότητα των “πρασίνων” μετά την πανδημία του είναι να μη διαταραχθεί το οικονομικό περιβάλλον της ομάδας και η καθημερινή λειτουργία της, είτε αυτό σχετίζεται με τις πληρωμές προσωπικού, παικτών/προπονητών, είτε με την τήρηση των διακανονισμών. 

  Σημαντικό ρόλο ωστόσο για την πορεία του χρέους του Τριφυλλιού μέσα στο επόμενο δίμηνο, θα παίξουν τρεις παράγοντες, όπως σημειώνει η “Sportday”. Συγκεκριμένα 1) το τηλεοπτικό συμβόλαιο, 2) οι μειώσεις που θα γίνουν επί των συμβολαίων της φετινής και της επόμενης σεζόν και 3) το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, προκειμένου να οριστικοποιηθεί το ύψος της ζημίας στην οικονομική εξίσωση της ΠΑΕ. 

  Μόλις σταθεροποιηθούν τα νούμερα σε αυτές τις μεταβλητές, θα είναι σε θέση πλέον στον Παναθηναϊκό να ετοιμάζουν ένα αναθεωρημένο πλάνο για τη μείωση του χρέους της ΠΑΕ. 

  Πηγή: sdna.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »