Τακιανός: «Δεύτερο πολύ δύσκολο παιχνίδι μέσα σε λίγες μέρες – Φάνηκαν τα εκτός έδρας σημάδια μας»

Ο Φώτης Τακιανός εξέφρασε την πεποίθησή του πως με το φινάλε του πρωταθλήματος η Λάρισα θα έχει καταφέρει κάτι σπουδαίο για τα δεδομένα της.

Αναλυτικά όσα είπε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ:

«Είναι το δεύτερο πολύ δύσκολο παιχνίδι που δίνουμε σε λίγες μέρες. Φάνηκαν τα σημάδια των εκτός έδρας παιχνιδιών που δώσαμε. Είχαμε απουσίες παικτών, που θα μας βοηθούσαν να είμαστε φρέσκοι και να κάνουμε διαχείριση στο 40λεπτο. Προστέθηκε και η κόπωση και στη συνέχεια το έλλειμα συγκέντρωσης. Δεν ήμασταν καλοί στο αμυντικό μας ριμπάουντ. Ο λόγος ήταν λόγω της έλλειψης ενέργειας από την κούραση. Επίσης, είχαμε αρκετά λάθη, τα οποία έχουν να κάνουν με την απουσία συγκέντρωσης, που θεωρώ πως και αυτή προήλθε από την κούραση.

Ήμασταν ανταγωνιστικοί στο 1ο δεκάλεπτο, στο 2ο ημίχρονο επικράτησε ολοκληρωτικά ο Παναθηναϊκός. Πρέπει να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας και να μπούμε στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος, με τέσσερα ματς που θα κρίνουν την κατάταξή μας. Από εκεί θα φανεί πόσο θα υποστηριχθεί η πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας μέχρι σήμερα. Εύχομαι καλό Πάσχα με υγεία πάνω από όλα. Τελειώνοντας το πρωτάθλημα είμαι σίγουρος πως θα καταφέρουμε κάτι σπουδαίο».

Για τους στόχους της ομάδας του: «Κάναμε κάποιες νίκες μέχρι σήμερα. Είναι αναπόφευκτη η σκέψη να παλέψουμε για το όσο το δυνατόν υψηλότερο πλασάρισμα. Από τα τέσσερα ματς που έχουμε να δώσουμε, τα τρία είναι εντός έδρας. Είναι ευνοϊκό το πρόγραμμα για να κάνουμε μια σκέψη να καταλάβουμε όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση».