Ταξίδι… μεταγραφών για Ντρεοσί – Η ατζέντα του και η προτεραιότητα

Ο Πιερ Ντρεοσί αναμένεται να ταξιδέψει εκτός Ελλάδας, προκειμένου να ασχοληθεί με τα μεταγραφικά ζητήματα εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Sportday», ο Γάλλος γενικός διευθυντής του «τριφυλλιού», θα ταξιδέψει στο εξωτερικό και πιθανότατα στη Γαλλία, έτσι ώστε να εντοπίσει επόμενους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο ίδιος έχει κάνει ήδη την απαραίτητη προεργασία, ετοιμάζοντας την ατζέντα του για τη μεταγραφική περίοδο.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να πιάσει δουλειά από την γαλλική αγορά, καθώς τη γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλη, ενώ από τη στιγμή που βρεθεί στη Γαλλία ενδέχεται να συναντηθεί και με τους ανθρώπους της Λιλ για την περίπτωση του Νιάς και την παραμονή του στον Παναθηναϊκό.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.