Ταραμπάνκο: «Θα ήθελα να ρωτήσω τον Μπενίτεθ πως…»

Η Κάτια Ταραμπάνκο αποκάλυψε τι θα ήθελε να ρωτήσει τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Ράφα Μπενίτεθ, με μια ερώτηση που θα τον… έστηνε στον τοίχο.
Αναλυτικά όσα είπε στο Allwyn Game Time και στη Λίλα Κουντουριώτη:
«Ευχαριστώ για την πρόσκληση. Είμαι στην πιο δημιουργική κατάσταση που μπορείς να με βρεις.
Ο Κόντης κάνει ωραία δουλειά με τον ΟΦΗ, καταστάλαξε. Τον είχαμε δει και προηγουμένως στον Παναθηναϊκό. Με όλα αυτά που περνάει ο ΠΑΟΚ με τις απώλειες από κάθε μέτωπο, νομίζω θα βγάλει ψυχή και πάθος και νομίζω ότι θα το σηκώσει (σ.σ πριν τη διεξαγωγή του τελικού).
Το Survivor στην αθλητική ενημέρωση είναι πιο δύσκολο από το Survivor. Εκεί απλά πεινάγαμε…
«Ο Μαρινάκης έκλεισε σουίτα για το Final Four στο ΟΑΚΑ»
Ευχαριστώ τον Σταύρο Κόλκα και τον Σταύρο Καζαντζόγλου που με στηρίζουν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές. Όλοι είναι άψογοι και με αγκαλιάσανε.
Έχω φωνάξει πολλές φορές στο αμάξι «γκοοοολ» και με κοιτούσαν. Είχα άγχος στην πρεμιέρα. Ήμουν ακραία αγχωμένη. Έχω κάνει λάθος σε όνομα ποδοσφαιριστή. Έκανα λάθος τον τονισμό. Νομίζω, τον Όζμπολτ.
Θα διάλεγα τον Ρότα για συμπαρουσιαστή στην αθλητική εκπομπή. Ή κάποιον οποίος θα έλεγε ατάκες. Μικρή εγώ έπαιζα τερματοφύλακας. Στην πλατεία, στο Κερατσίνι. Με βάζανε τέρμα πάντα.
Θα ρωτούσα τον Τζολάκη για ποιο λόγο βγαίνει εκτός τέρματος τόσο συχνά, όταν αγχώνεται και τον Μπακασέτα τι θα απαντούσε στους οπαδούς… Θα ρωτούσα τον Μπενίτεθ πώς θα κερδίσει πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός.
Μαγειρεύω καλά, δεν είμαι καβαλημένη και έχω καλό χιούμορ.»
Δείτε παρακάτω:
Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!
Διαβάστε επίσης…
- Παναθηναϊκός Α.Ο: Ο νέος αριθμός μελών – Ανεβαίνει ο αριθμός των εγγραφών
- Καραπαπάς: «Το δύσκολο είναι για αυτούς που περιμένουν να πάρουν το κρατικό χρήμα για να φτιάξουν γήπεδα στον Ελαιώνα»
- Στην πόρτα της εξόδου ο Αταμάν – Θα συναντηθεί αύριο με τον Γιαννακόπουλο!
- Ομάδα της Euroleague ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σορτς
- «Βγες στους δρόμους της Αθήνας να δούμε αν δεν σε νοιάζει» – Η «επίθεση» στον Χέιζ-Ντέιβις







