«Τελειώνει» και τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ ο Αλαφούζος!

Πολύ κοντά στην καρατόμηση (και) του επικεφαλής του ιατρικού τιμ του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Γιάννης Αλαφούζος!

*Το πόσο έχει θορυβηθεί ο Αλαφούζος από τα πρώτα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού, αλλά και με τις ανορθογραφίες σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα φαίνεται από το γεγονός ότι δεν δίνει χρόνο πλέον σε κανέναν. Ούτε στους παίκτες.

Ο χρόνος εξαντλήθηκε για όλους και αυτό είναι εύκολο να το διαπιστώσει κανείς από τις καρατομήσεις. Την ώρα που όλοι είχαν εστιάσει σε Τσάβι Ρόκα και Ντάνι Πογιάτος, με απόφαση της διοίκησης τελείωσε και ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Γιάννης Λεβάκος.

H διοίκηση του χρέωσε πολλά και κυρίως την υπόθεση με τον Βιγιαφάνιες, που έχει και το μεγαλύτερο συμβόλαιο αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντινός ολοένα και έρχεται και τελικά πάντα ήταν στα πιτς. Φτάνουμε τέλος Οκτωβρίου και ακόμα δεν τον έχουμε δει να φοράει πράσινη φανέλα. Και μην αποκλείσετε να υπάρχει και συνέχεια στις αποφάσεις του Αλαφούζου. Μπορεί να πάρει και άλλους η μπάλα και όχι απαραίτητα από το ιατρικό τιμ.