«Τελειώνουν οι Φόστερ και Μακ»

Παρελθόν (πρέπει να) αποτελεί από τον Παναθηναϊκό με τον Μάρκους Φόστερ, ενώ ο Σέλβιν Μακ είναι ο επόμενος στη σειρά.

Ο Τι Τζέι Μπρέι ήρθε, ο Μάρκους Φόστερ φεύγει. Πιθανότατα κι ο Σέλβιν Μακ. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ικανοποιημένος ούτε από τον έναν ούτε από τον άλλον κι έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για τη λύση της συνεργασίας και με τους δύο.

Πρώτος παρελθόν θα αποτελέσει ο Μάρκους Φόστερ, για τον οποίο αναζητείτο εδώ και καιρό ο τρόπο να τερματιστεί το συμβόλαιο και μόλις τα βρήκαν οι δύο πλευρές. Τουρκία ή Ρωσία ίσως είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

Από την άλλη, η περίπτωση του Σέλβιν Μακ είναι πιο δύσκολη. Ο πρώην NBAer πρωτοβρέθηκε στην ομάδα τον περασμένο Νοέμβριο με δίμηνο συμβόλαιο, το οποίο στη συνέχεια πήρε επέκταση μέχρι το τέλος της χρονιάς. Για να οδηγηθεί κι αυτός στην έξοδο, πέρα από το να τα βρουν με τον 31χρονο Αμερικανό, πρέπει η ομάδα να βρει και τον αντικαταστάτη του, έναν πόιντ γκαρντ που θα κάνει όλα όσα δε μπορεί ο ίδιος. Ήδη εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει η ομάδα ή έχουν προταθεί σε αυτή, αλλά δεν υπάρχει ακόμα τίποτα χειροπιαστό.

To deadline για τη δήλωση νέων παικτών στην Ευρωλίγκα είναι στις 24/2 (19:00) κι ήδη από τους ξένους στο ρόστερ ο Τι Τζέι Μπρέι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση.

Πηγή: Eurohoops.net