Τελεσίγραφο Παναθηναϊκού σε Μαουρισιο: «Δεν φεύγεις χωρίς αντίτιμο»

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε και επίσημα σήμερα το πρωί τον Ζοσέ Μαουρίσιο, ότι δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα.

Όλο αυτό πήρε και επίσημο χαρακτήρα, με τους ανθρώπους του τριφυλλιού να ξεκαθαρίζουν σήμερα το πρωί στον ποδοσφαιριστή ότι δεν πρόκειται χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα να… ανάψουν το πράσινο φως για να αποτελέσει παρελθόν από τους πράσινους.

Κάτι τέτοιο είναι απολύτως φυσιολογικό μιας και ο Βραζιλιάνος μέσος είναι αναπόσπαστο κομμάτι στα πλάνα του Γιοβάνοβιτς και μια ενδεχόμενη αποχώρησή του χωρίς μάλιστα κάποιο οικονομικό όφελος για τον Παναθηναϊκό θα έκανε την ζωή του πιο δύσκολη στην εξεύρεση χαφ παρόμοιας είναι και μεγαλύτερης ποιότητας από Μαουρίσιο.

Τώρα στο μπαλάκι είναι στα χέρια της Αλ Αχλί και πόσο πραγματικά θέλει τον Βραζιλιάνο χαφ στην ομάδα της. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του ήταν ξεκάθαρος τόσο στον παίκτη όσο και στην ομάδα από τα Εμιράτα. Πλέον, μένει να δούμε αν η Αλ Αχλί κάνει νέα κρούση στον Παναθηναϊκό δίνοντας και κάποιο χρηματικό ποσό που να ικανοποιεί τους «πράσινους» αλλιώς καλό καλοκαίρι…