Τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση του Παναθηναϊκού (pics)

Την τελευταία του προπόνηση σε ελληνικό έδαφος πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός, πριν αναχωρήσει για Ολλανδία. Το γεγονός αυτό συνδυάστηκε με την πρώτη προπόνηση του Ιβάν Ιβάνοφ, ως παίκτη του Παναθηναϊκού.

Η μέρα αυτή ήταν σχετικά δύσκολη για τους ”πράσινους”, καθώς το πρωί πέρασαν από εργομετρικά τεστ και στη συνέχεια προπονήθηκαν στο «Γ. Καλαφάτης».

Σε ένα πρόγραμμα, στο οποίο μοναδικός απών ήταν ο Μάρκους Μπεργκ, ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την προπόνηση, που περιελάμβανε ζέσταμα, ανοίγματα και παιχνίδι έξι εναντίον δύο. Ο Ράσμους Τελάντερ έκανε θεραπεία, ενώ οι Νάνο και Κλωναρίδης, ατομικό.

Μόλις τελείωσε η προπόνηση, ο προπονητής της ομάδας, Αντρέα Στραματσόνι, ανακοίνωσε τους παίκτες που θα συμμετάσχουν στο βασικό στάδιο της φετινής προετοιμασίας, η οποία θα διεξαχθεί στο Τέχελεν.

Αναλυτικά, στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κοτσόλης, Ξενόπουλος, Μολέδο, Μέστο, Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Νάνο, Μαυρομάτης, Χουχούμης, Ζέκα, Λουντ, Μπουμάλ, Κουτρουμπής, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Αμπέντ, Στάικος, Μίγγος, Μπουζούκης, Αγγελόπουλος Γ., Λέτο, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάννης, Ιβάνοφ και ο Μπεργκ, ο οποίος θα ενσωματωθεί σε αυτήν απευθείας στο Τέχελεν.

Να σημειωθεί πως η αποστολή θα «πετάξει» αύριο στις 13:25 ώρα Ελλάδας από την Αθήνα για την Ολλανδία.

phoca_thumb_l_pao_training_1 phoca_thumb_l_pao_training_2 phoca_thumb_l_pao_training_3 ÓÔÑÁÌÁÔÓÏÍÉ ÆÅÊÁ ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ ÆÅÊÁ ÁÌÐÅÉÍÔ ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ ÁÌÐÅÉÍÔ ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ ÉÂÁÍÏÖ ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...