Τελευταία στιγμή θα κριθεί του Ιωαννίδη ενόψει προκριματικών!

Η κλινική εικόνα του Φώτη Ιωαννίδη φαίνεται βελτιωμένη και το πότε θα μπει στις προπονήσεις θα καθορίσει το αν θα προλάβει τα παιχνίδια για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.
Στον Παναθηναϊκό επικρατεί μεγάλη αγωνία για την διαθεσιμότητα του Φώτη Ιωαννίδη ενόψει των παιχνιδιών για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League (25/7 και 1/8) με τον νικητή του ζευγαριού Μάριμπορ-Μπότεφ. Ο Έλληνας επιθετικός παραμένει εκτός μετά τον τραυματισμό του στον ώμο στο φιλικό της Εθνικής με την Γερμανία στις 7 Ιουνίου.
Όλο αυτό το διάστημα, ο διεθνής άσος έκανε ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και μετά την χθεσινή εξέταση, έδειξε πως η κλινική του εικόνα έχει βελτιωθεί. Από την άλλη, όμως, το αν θα προλάβει τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν, θα κριθεί από το πότε θα μπει στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα.
«O Γιαννούλης έχει προτάσεις από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό»!
Ο Ιωαννίδης έχει χάσει την μέχρι τώρα προετοιμασία, έχει μείνει πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και αν μπει μέσα, τότε οι πιθανότητες να είναι διαθέσιμος, θα αυξηθούν. Μην ξεχνάμε πως εδώ και ένα μήνα είναι… off!