Τέλος μετά από 6 μήνες από τον Παναθηναϊκό! – Το «ευχαριστώ» της ΠΑΕ!

  Μέσω ανάρτησης του ο Βίτορ Ούγκο αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό, ενώ η «πράσινη» ΠΑΕ δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει.

  Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός έπειτα από 6 μήνες παρουσίας στον Παναθηναϊκό, ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης του ότι αποχωρεί από τον Σύλλογο.

  Στη δημοσίευση του ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι χάρηκε που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό και έζησε στην Αθήνα, ενώ ευχαρίστησε τον Θέο για την ευκαιρία αυτή.

  Σπουδαία ανακοίνωση από τον Γιαννακόπουλο!

  Αναλυτικά:

  «Σήμερα, 30/6, ολοκληρώνεται το συμβόλαιό μου με τον Παναθηναϊκό. Είναι λίγο παραπάνω από 4 μήνες που έζησα στην Αθήνα, όπου ήρθα σε μια νέα ομάδα, με νέους παίκτες και ένα νέο Πρωτάθλημα. Ναι, πολλές αλλαγές σε μικρό χρονικό διάστημα για να προσαρμοστώ.

  Αλλά παρ’ όλα αυτά είχα την ευκαιρία να βρεθώ στο γήπεδο και να υπερασπιστώ τα χρώματα μιας τόσο παραδοσιακής ομάδας και να την βοηθήσω να κερδίσει άλλο ένα τρόπαιο. 

  Έκανα πολλούς φίλους, τόσο εντός όσο κι εκτός ομάδας που με βοήθησαν πολύ και κάποιες από αυτές τις φιλίες σκοπεύω να τις κουβαλάω σε όλη την ζωή μου.

  Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα τον θεό, για την ευκαιρία να ζήσω αυτή την εμπειρία, τους Έλληνες φίλους μου για την υποστήριξή τους και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που με αντιμετώπισαν τόσο όμορφα. Τώρα οι δρόμοι μας χωρίζουν, αλλά θέλω να ξέρετε ότι έστω κι από μακριά, κερδίσατε άλλον έναν υποστηρικτή.

  Μακάρι να σας ευλογεί ο θεός. Τελειώσαμε».

  Με την σειρά της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχολίασε στην ανάρτηση του παίκτη λέγοντας:

  «Σε ευχαριστούμε και ευχόμαστε τα καλύτερα Βίκτορ!»

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια