Τέλος ο Μολό από τον Παναθηναϊκό! (pic)

    Παρελθόν αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Γιοάν Μολό όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω δημοσίευσης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Το συμβόλαιο του Γάλλου ποδοσφαιριστή έληγε στο τέλος Ιουνίου και τελικά δεν ανανεώθηκε. Το γεγονός αυτό στεναχώρησε τον Μολό κάτι που φάνηκε και στη δημοσίευση-αποχαιρετισμό που έκανε μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram. Από κει και πέρα έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας και εξέφρασε την ευχή του ο Παναθηναϊκός να γίνει ξανά μεγάλος.

    Αναλυτικά η σχετική δημοσίευση του Μολό:

    «Σήμερα είναι μια δυσάρεστη μέρα αλλά θα ήθελα να μοιραστώ τα συναισθήματά μου. Θα ήθελα να πω ένα “ευχαριστώ” στον Παναθηναϊκό. Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό, αλλά το φινάλε ήταν ακριβώς αυτό που πραγματικά είμαι. Ευχαριστώ για το προνόμιο να παίξω με αυτή τη φανέλα και τον κόσμο και τους ανθρώπους της ομάδας για τις κατευθύνσεις που μου έδωσαν.

    Μπορεί ορισμένες φορές το να δίνεις το 150% να μην είναι αρκετό, όμως δεν μετανιώνω για τίποτα. Έδωσα και την ψυχή μου και κλείνει αυτό το κεφάλαιο περήφανος. Ήταν δύσκολος και μακρύς δρόμος όμως έδειξα σε όλους πως όταν έχουμε αποφασιστικότητα δεν μας σταματάει κανείς. Ευχαριστώ τον Θεό για την πίστη που μου έδειξε κάθε μέρα όταν δεν με πίστευαν. Θα συνεχίσω να παλεύω για το όνειρό μου, είναι δύσκολο να πω “αντίο”, οπότε θα πω εις το επανιδείν… Εύχομαι να λάμψει ξανά η πράσινη φανέλα».