Τέλος ο Ιτούδης από την Εθνική – Ποια είναι η επόμενη μέρα

    Ο Δημήτρης Ιτούδης το πρωί της Παρασκευής (8/9) βρέθηκε μαζί με τον ατζέντη του Νίκο Σπανό στα γραφεία της ΕΟΚ και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Λιόλιο. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην Εθνική ομάδα, αλλά δεν ήταν μόνο απολογιστική. Κυρίως συζητήθηκε το μέλλον του Ιτούδη στον πάγκο της «επίσημης αγαπημένης».

    Μία συνάντηση του ομοσπονδιακού τεχνικού με την διοίκηση της Ομοσπονδίας ήταν αναμενόμενο να γίνει μετά το τέλος των υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μόνο που η κατάσταση στη «γαλανόλευκη» είναι πιο σύνθετη και η συνάντηση του κόουτς Δημήτρη Ιτούδη με τον πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Λιόλιο, που έγινε το πρωί της Παρασκευής (8/9) δεν ήταν απολογιστική ή έστω δεν ήταν… μόνο απολογιστική.  

    Ο ομοσπονδιακός προπονητής εμφανίστηκε στη συνάντηση μαζί με τον ατζέντη του Νίκο Σπανό, πράγμα που «φανερώνει» πως η συζήτηση δεν επικεντρώθηκε στην πορεία της ομάδας στη Μανίλα. Συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με το άμεσο μέλλον του 53χρονου, ο οποίος εκτός από την Εθνική ομάδα, διαχειρίζεται αγωνιστικά και την Φενέρμπαχτσε

    «Κλείδωσε» η έδρα για τα ευρωπαϊκά ματς του Παναθηναϊκού

    Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι πάρθηκε σε αυτή τη συνάντηση μία απόφαση για την πορεία της συνεργασίας του Ιτούδη, ο οποίος έχει συμβόλαιο τριών ετών με την Ομοσπονδία (όπως ο ίδιος έχει υπογραμμίσει) που ολοκληρώνεται μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού -το καλοκαίρι του 2024. Βέβαια, ήδη υπάρχει η φημολογία πως ο Ιτούδης αναμένεται να αποχωρήσει άμεσα, να «σπάσει» το συμβόλαιό του και ως εκ τούτου να αντικατασταθεί. 

    Σε αυτό το σενάριο έχουν ήδη εμφανιστεί και τα ονόματα των πιθανών επόμενων προπονητών και κάπως έτσι εμφανίζονται δυναμικά τα ονόματα των Βασίλη Σπανούλη και Γιάννη Σφαιρόπουλου. 

    Αυτό πάντως, δεν είναι δυνατόν να αποφασιστεί έπειτα από μία και μόνο συνάντηση, ειδικά από τη στιγμή που οι δύο πλευρές είχαν πολλά να πουν και ήταν ουσιαστικά η πρώτη φορά που κάθισαν με ηρεμία στο ίδιο τραπέζι, έπειτα από την εμπειρία των Φιλιππίνων. Αναμένεται να υπάρξει άμεσα νέα συνάντηση των δύο πλευρών και οι διαπραγματεύσεις τους αναμένεται να συνεχιστούν σε δεύτερο -και πιο ουσιαστικό- επίπεδο. 

    Πηγή: Sportal.gr

    0 0 Ψήφοι
    Article Rating
    Subscribe
    Notify of
    guest
    0 Comments
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα ασχόλια