«Τελειώνει ο Βόβορας»!

  Διόλου ασφαλή φέρεται πως κρίνεται η θέση του Γιώργου Βόβορα, αφού δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν εντός των επόμενων ωρών από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

  Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η θέση του Γιώργου Βόβορα στον Παναθηναϊκό δεν θεωρείται διόλου ασφαλή και μέσα στην ημέρα θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις.

  Η τελευταία ντροπιαστική εμφάνιση του «τριφυλλιού» κόντρα στο Λαύριο, έφερε ραγδαίες εξελίξεις στο στρατόπεδο του Εξάστερου και φέρεται πως είναι αυτή που «ράγισε» τις σχέσεις των δύο πλευρών.

  Η διοικητική ομάδα του Παναθηναϊκού θεωρεί πως πρέπει να υπάρξει άμεσα ένας ανασχηματισμός, έτσι ώστε να αλλάξει με κάποιον τρόπο η εικόνα της ομάδος.

  Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως ο Έλληνας προπονητής έχει απόλυτα την ευθύνη, καθώς σημαντικό μερίδιο εξ αυτής έχουν και οι παίκτες που δεν ανταποκρίνονται στο βεληνεκές του συλλόγου.

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.