Τέλος από την Εθνική ο Ρικ Πιτίνο!

  Η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων επηρεάζει άμεσα όλες τις χώρες και δεν θα μπορούσε η Ελλάδα να αποτελεί εξαίρεση.

  Στις 8 Νοεμβρίου του 2019 ο Ρικ Πιτίνο ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο για να αναλάβει τον πάγκο της Εθνικής τον Ιούνιο του 2020 ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά στην Βιτόρια του Καναδά.

  Πριν λίγη ώρα ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας ανακοίνωσε πως οι Ολυμπιακού Αγώνες αναβάλλονται και θα μετατεθούν για το καλοκαίρι του 2021. Αυτό αυτόματα σημαίνει πως όλα τα προολυμπιακά τουρνουά που ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν τον Ιούνιο ακυρώνονται και κατά πάσα πιθανότητα θα μετατεθούν και αυτά έναν χρόνο μετά.

  Αυτό επηρεάζει ουσιαστικά και την συμφωνία του 67χρονου Hall of Famer με την ΕΟΚ μιας και αφορούσε αποκλειστικά το καλοκαίρι του 2020. Επομένως πλέον το να δούμε τον Ιταλοαμερικανό προπονητή στον πάγκο της «επίσημης αγαπημένης» μοιάζει δύσκολο.

  Εκτός αν η ΕΟΚ και ο Πιτίνο μεταφέρουν την συμφωνία τους για το επόμενο καλοκαίρι, ακριβώς όπως έγινε με τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »