Τεστ ανά βδομάδα, «Covid-19 manager» και παρουσία κόσμου σκέφτεται η Euroleague!

  Η Euroleague ετοιμάζει ειδικό πρωτόκολλο για την σεζόν που ξεκινά σε λίγες εβδομάδες. Προβλέπονται εβδομαδιαία τεστ και ύπαρξη μάνατζερ κορωνοϊού σε κάθε ομάδα, τι σκέψεις υπάρχουν για τους φιλάθλους.

  Η Walla δημοσίευσε κείμενο με τις πρώτες σκέψεις της Euroleague για το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα θεσπιστεί για τη νέα σεζόν.

  Όπως όλα δείχνουν, κάθε ομάδα θα πρέπει να περνά από τεστ μία φορά την εβδομάδα, ενώ ο αριθμός θα αυξηθεί στα δύο για τις χώρες υψηλού κινδύνου. Από εκεί και πέρα, οι σύλλογοι της διοργάνωσης πρέπει να έχουν έναν «Covid-19 Manager» στο επιτελείο τους, ενώ σε περίπτωση θετικού κρούσματος προβλέπεται καραντίνα και απομόνωση δύο εβδομάδων.

  Επιπρόσθετα, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα αποφασιστεί αν θα υπάρξει αλλαγή στην ημερομηνία έναρξης της λίγκας, αφού οι άνθρωποι της Euroleague θέλουν να είναι σίγουροι για την ασφάλεια των παικτών και των επιτελείων.

  Από εκεί και πέρα, το κομμάτι των θεατών είναι ξεχωριστό και θα τεθεί υπό εξετάση και μετά την πρεμιέρα. Για την ώρα όλα τα σενάρια είναι ανοικτά και υπάρχουν σκέψεις για παρουσία λίγων φιλάθλων, που θα τηρούν φυσικά όλα τα μέτρα προστασίας.

  Πηγή: sdna.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »