Τετ α τετ… ανανεώσεων του Ντρεοσί με τους παίκτες

Ο Γάλλος γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έκανε τη Δευτέρα κατ’ ιδίαν επαφές με τους παίκτες που τελειώνουν τα συμβόλαιά τους, αλλά και με στοχευμένες περιπτώσεις όπως ο Αλεξανδρόπουλος και ο Καρλίτος.

Τις πρώτες κατ’ ιδίαν επαφές με ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» πραγματοποίησε τη Δευτέρα ο νέος γενικός διευθυντής του συλλόγου Πιέρ Ντρεοσί.

Ο 61χρονος Γάλλος εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες της ομάδας έκαναν τη συγκεκριμένη μέρα πρόγραμμα αποφόρτισης εξ αιτίας του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και είχε τετ α τετ τόσο με τους παίκτες των οποίων τελειώνουν τα συμβόλαια το προσεχές καλοκαίρι, όσο και με στοχευμένες περιπτώσεις που δεσμεύονται με συμβάσεις μεγαλύτερης διάρκειας. 

Το μήνυμα του Ντρεοσί στους προερχόμενους από την ακαδημία του συλλόγου Ζαγαρίτη, Ξενόπουλο, Χριστογεώργο (έχουν συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021) και Αλεξανδρόπουλο (το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι του 2022, αλλά υπάρχει πρόθεση πρόωρης επέκτασής του από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού με βελτιωμένες αποδοχές) ήταν παρεμφερές: «Εδώ είναι το σπίτι σας!» ήταν η πλέον ενδεικτική του φράση.

Προς το παρόν ωστόσο ο Παναθηναϊκός έχει παγώσει τις έμπρακτες/ουσιαστικές εξελίξεις στα θέματα των συμβολαίων και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μπουν στην τελική ευθεία μετά το πέρας του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, οπότε και υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος. 

Ο Ντρεοσί είχε τετ α τετ και με άλλους παίκτες της ομάδας, με τους δύο αρχηγούς Δημήτρη Κουρμπέλη και Σωκράτη Διούδη, ενώ για περισσότερη ώρα συνομίλησε με τον Καρλίτος. 

Πηγή: SDNA.gr