«Θα δοθεί δανεικός από την Σπόρτινγκ ο Αλεξανδρόπουλος»

  Σύμφωνα με τα όσα γράφονται στον πορτογαλικό Τύπο, δεδομένο θεωρείται ότι ο Έλληνας μέσος, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, θα δοθεί δανεικός από την Σπόρτινγκ το προσεχές καλοκαίρι.

  Δεδομένος θεωρείται στον πορτογαλικό Τύπο ο δανεισμός του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου το προσεχές καλοκαίρι από τη Σπόρτινγκ χωρίς, όμως, να ξεκαθαρίζεται αν αυτός θα είναι στην Ελλάδα.

  Σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ, ο Έλληνας χαφ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 με τη Σπόρτινγκ και «η πιο βιώσιμη επιλογή είναι να πάρει δανεικός το καλοκαίρι για να κερδίσει χρόνο συμμετοχής και αργότερα να επιστρέψει στην ομάδα». Και εν συνεχεία επισημαίνεται ότι «τον τελικό λόγο σ’ αυτό θα έχει ο προπονητής της ομάδας, Ρούμπεν Αμορίμ». 

  Ταυτόχρονα, στα ρεπορτάζ επισημαίνεται πως από τον Γενάρτη ήταν, ήδη, στο τραπέζι ο δανεισμός του, αλλά όπως υπογραμμίζεται «τα πράγματα έγιναν περίπλοκα, διότι ο Έλληνας χαφ δεν μπορούσε να πάει σε άλλη ομάδα εκτός από τον Παναθηναϊκό, αφού είχε ήδη αγωνιστεί σε δύο συλλόγους αυτή τη σεζόν και δεν μπορούσε να προχωρήσει η τρίτη».

  Έτσι ο παίκτης αναμένεται να δοθεί δανεικός. Και δεν αποκλείεται η Σπόρτινγκ να θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός θα ήταν εξαιρετική περίπτωση για έναν μονοετή δανεισμό. Διότι ο Αλεξανδρόπουλος γνωρίζει το περιβάλλον και τον προπονητή και δεν θα αντιμετώπιζε τον κίνδυνο να μην προσαρμοστεί.

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια