«Θα κινηθεί για Μεντόζα το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός»

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας «le11amienois.fr» ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί για την περίπτωση του Στίβεν Μεντόζα το ερχόμενο καλοκαίρι.

    Ο Πιερ Ντρεοσί έχει βάλει στο «μάτι» τον Στίβεν Μεντόζα και θέλει να τον «ντύσει» στα «πράσινα». Το ερχόμενο καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με την Αμιάν και αναμένεται το «τριφύλλι» να κινηθεί για την απόκτηση του.

    Το δημοσίευμα:

    «Ο Στίβεν Μεντόζα έχει αρκετούς μνηστήρες. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Παναθηναϊκός, του οποίου ο γενικός διευθυντής είναι ο Γάλλος Πιερ Ντρεοσί. Ο Ντρεοσί ενδιαφέρεται για το νούμερο 20 της Αμιάν, για τον οποίο θα περιμένει μέχρι το καλοκαίρι, όταν και ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος, ώστε να μην πληρώσει κάποιο ποσό για την μετακίνηση του.»

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.