«Θέλει Φαμπιάνο για τα γκολποστ ο Γιοβάνοβιτς»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Κύπρο, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Φαμπιάνο.

Η ιστοσελίδα από την Κύπρο «kerkida.net», σε δημοσίευμα της αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωση του τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Φαμπιάνο.

Ο 33χρονος Βραζιλιάνος τερματοφύλακας έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα με την Ομόνοια και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μάλιστα σύμφωνα με τους Κύπριους τον θέλει πολύ.

Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα:

«Έχουν… παίξει πολλά σενάρια σχετικά με τον Φαμπιάνο. Ο Βραζιλιάνος έκανε θραύσεις στην Ομόνοια και είναι αλήθεια πως βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων οι οποίες το έψαξαν ή το ψάχνουν ακόμη.

Το ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ έλαβε μία σημαντική πληροφορία για τον Φάμπι. Αυτή σχετίζεται με το ενδιαφέρον του Παναθηναικού. Το ενδιαφέρον των πρασίνων της Αθήνας είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ και μάλιστα πολύ έντονο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι άριστος γνώστης των καταστάσεων στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, ουσιαστικά γνωρίζει τα πάντα. Ξέρει πως η Ομόνοια στήριξε φέτος ένα πολύ μεγάλο μέρος της επιτυχίας της στον Βραζιλιάνο γίγαντα. Ο Σερβοέλληνας κόουτς τον θέλει και μάλιστα πολύ. Όμως ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος ανήκει στην Ομόνοια. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς την Ομόνοια, χωρίς να… φορτωθεί ο λογαρισμός της.

Εκεί πλέον είναι το θέμα. Αν το εξ Ελλάδος “τριφύλλι” μπει… στο τραπέζι τότε θα έχει συνέχεια. Αν όχι… τότε απλά και ο ΠΑΟ θα μείνει ως ένας μνηστήρας και τίποτα περισσότερο».https://www.youtube.com/embed/Dh_ZpKdOmhU?controls=0&modestbranding=1&rel=0&showinfo=1&loop=0&fs=0&hl=el&playsinline=true&enablejsapi=1&origin=https%3A%2F%2Fwww.sdna.gr&widgetid=1