«Θέλει να φύγει από την Σλάβια ο Λινγκρ»!

  Οντρέι Λινγκρ

  Σύμφωνα με τσέχικο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «infotbal.cz», ο Λινγκρ απέρριψε δύο προτάσεις της Σλάβια Πράγας για ανανέωση του συμβολαίου.

  Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός έχει ξεκαθαρίσει στην τσέχικη ομάδα ότι θέλει να αποχωρήσει για το εξωτερικό. Η Σλάβια είπε «όχι» σε πρόταση 3 εκατομμυρίων ευρώ του «τριφυλλιού» τον Ιανουάριο, ζητώντας περισσότερα χρήματα. Πλέον, με τον φόβο ότι μπορεί ο παίχτης να αποχωρήσει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024, συζητάνε με καλύτερους όρους την παραχώρηση του Λινγκρ.

  Το δημοσίευμα:

  «Η Σλάβια προσπάθησε να πείσει τον Λινγκρ να μείνει, όμως πριν από 14 μέρες υπήρξε η πληροφορία πως αρνήθηκε την προσφορά. Η περίπτωσή του είναι δεδομένο πως παρακολουθείται στενά από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε δείξει ενδιαφέρον γι’ αυτόν εδώ και καιρό, ετοιμάζοντας πρόταση για να καταθέσει την ερχόμενη εβδομάδα.

  Σύμφωνα με το παρασκήνιο της υπόθεσης, ο Λινγκρ ήδη έχει απορρίψει δύο προτάσεις της Σλάβια για ανανέωση. Από τον χειμώνα έκανε γνωστό στο κλαμπ πως θέλει να φύγει για το εξωτερικό.

  Τον Ιανουάριο η Σλάβια δεν του το επέτρεψε. Αρνήθηκε πρόταση του Παναθηναϊκού ύψους 3 εκ. ευρώ, με τις φήμες να λένε πως είχε τις διπλάσιες απαιτήσεις.

  Το καλοκαίρι όμως, η κατάσταση αλλάζει. Κανείς στη Σλάβια δε θέλει να ρισκάρει να χαθεί ο παίκτης χωρίς χρήματα, όπως έγινε με την υπόθεση του Πέτερ Ολαγίνκα (σ.σ. θα συνεχίσει ως ελεύθερος στον Ερυθρό Αστέρα). Το ερώτημα είναι αν θα περιμένουν να έρθει κάποια καλύτερη πρόταση κι από που μπορεί να είναι αυτή».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια