«Θέλει Πάντερ, Τζέιμς και Χεζόνια ο Παναθηναϊκός – Για αυτόν τον παίχτη του NBA ρώτησε το “τριφύλλι”»

  Ο Τόλης Κοτζιάς, σε Podcast που ανέβηκε στην ιστοσελίδα «Sdna.gr», αναφέρθηκε στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού.

  Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των Πάντερ, Χεζόνια και Τζέιμς, καθώς και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζονται. Παράλληλα, τόνισε πως δεν υπάρχει εξέλιξη όσον αφορά τον Γιώργο Παπαγιάννη ενώ το «τριφύλλι» έχει στην λίστα του το όνομα του Λεσόρ και του Μπομπουά. Τέλος, αποκάλυψε πως οι «πράσινοι» ρώτησαν για την περίπτωση του Σάντρο Μαμουκελασβίλι.

  Μεταξύ άλλων ανέφερε:

  «Τον Πάντερ τον κυνηγάνε στη Σερβία γιατί χρεώνεται την ιστορία με τον Γιουλ. Τον θέλει ο Παναθηναϊκός, του δίνει πάρα πολλά χρήματα. Ο Παναθηναϊκός θέλει και τον Χεζόνια, ο οποίος έχει συμβόλαιο τη νέα σεζόν και δεν είναι ένα εύκολη υπόθεση. Ο Τζέιμς έχει συμβόλαιο, είναι πολύ δύσκολη περίπτωση αλλά θα την κυνηγήσει το «τριφύλλι». Δύσκολη περίπτωση είναι και του Λεσόρ.

  Με Παπαγιάννη δεν υπάρχει καμία εξέλιξη, πλέον είναι θετικός αλλά θέλει να δει και την αγορά. Κρατάμε το όνομα του Μπομπουά, ένας παίχτης εγγύηση. Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρει να πάρει παίχτη από το πρώτο ράφι σε κάποια θέση, τότε θα ψαχτεί για το NBA. Οι «πράσινοι» ρώτησαν για τον Σάντρο Μαμουκελασβίλι, όμως δεν προκύπτει από κάπου ότι θα αφήσει το NBA για την Ευρώπη».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια