Θέλει Πούκι οπωσδήποτε – Δεν τον ενδιαφέρει το ότι θα τον στερηθεί με Μπιλμπάο

Παρότι σε περίπτωση απόκτησης του Τεέμου Πούκι, ο Φιλανδός επιθετικός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους δύο αγώνες με την Μπιλμπάο, τούτο το γεγονός διόλου δεν αποθαρρύνει τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος επιθυμεί δικαώς την προσθήκη του ποδοσφαιριστή.

Σκέψη του Αξιώτη τεχνικού είναι να φτιάξει ομάδα με πλάνο τριετίας κι όχι για δύο αγώνες, κατά συνέπεια αφού ο Τεέμου Πούκι πληρεί κατά εκείνον τα στοιχεία που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός σε αυτή την θέση επιμένει στην απόκτησή του και δείχνει πως εκτιμάει ιδιαίτερα τις ποδοσφαιρικές αρετές του Φιλανδού φορ.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...