«Θέλει τον Πατέρα στην ΠΑΕ ο Αλαφούζος»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει κάνει κρούση στον άλλοτε πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλα Πατέρα για πιθανή επιστροφή του στην ΠΑΕ, αλλά σε διαφορετικό πόστο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας «FORZA» αναφέρει:

«Ο Γιάννης Αλαφούζος σκούπισε τον Λάζλο Μπόλονι έφερε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και έβαλε μπροστά την επιχείρηση restart για την επόμενη μέρα με τον ίδιο να παραμένει στο τιμόνι της ΠΑΕ. Κι ας υπάρχει εκείνο το διαχρονικό ενδιαφέρον του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία Μάρκου Δρακωτού και του γκρουπ των Αμερικανών επενδυτών που παίζουν μπάλα από πίσω του για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ. Ο Μr ΣΚΑΙ δεν δείχνει να συγκινείται ιδιαίτερα χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως παραμένει γαντζωμένος στην καρέκλα του και δεν το κουνάει ρούπι.

Σύμφωνα με όσα αλίευσε η στήλη από ιαματική πηγή λίγο πριν από το φινάλε της φετινής σεζόν ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού προχώρησε σε διερευνητική κρούση προς την πλευρά του Νικόλα Πατέρα σχετικά με το κατά πόσο θα τον ενδιέφερε να επιστρέψει στο τριφύλλι και να αναλάβει το μάνατζμεντ της ΠΑΕ. Κι όλα αυτά χωρίς διαρροές κάτω από απόλυτη μυστικότητα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο ο άλλοτε πρόεδρος του συλλόγου και καπετάνιος των ονείρων των οπαδών του τριφυλλιού δεν φάνηκε σε αυτό το τάιμινγκ να ενδιαφέρεται να συζητήσει επί της ουσίας το συγκεκριμένο project χωρίς πάντως να αποκλείει τίποτα για το μέλλον και ειδικότερα για την περίοδο όπου ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να αποκτήσει το νέο του γηπέδο. Και μέχρι νεωτέρας ο Αλαφούζος συνεχίζει να’ ναι ο τιμονιέρης του ΠΑΟ και το πρόσωπο που κρατάει στα χέρια του τις τύχες του συλλόγου».