«Θέλουμε και χρειαζόμαστε ειρήνη στον κόσμο» (pic)

  Συγκλονισμένος από τα γεγονότα στο Βέλγιο, ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Sergio Sanchez αποφάσισε να στείλει το δικό του μήνυμα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram.

  Όπως είναι λογικό, οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στις Βρυξέλλες, όπου είναι και η «καρδιά της Ευρώπης», έχουν συγκλονίσει όλο τον πλανήτη. Αρκετοί διάσημοι αθλητές έχουν τοποθετηθεί και έχουν στείλει το δικό τους μήνυμα.

  Αυτό, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει και ο Sergio Sanchez μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram. Συγκεκριμένα ανάρτησε μια εικόνα που απεικονίζει σε καρδιά τη σημαία του Βελγίου και έγραψε το εξής μήνυμα: «Θέλουμε και χρειαζόμαστε ειρήνη στον κόσμο».

  Δείτε την εικόνα:

  Screenshot_3

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.