Θέλουν και οι δύο, αλλά…

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ξαναφέρει στην Ελλάδα τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, ενώ και ο ίδιος επιθυμεί να εργαστεί ως τεχνικός διευθυντής αλλά η υπόθεση “κολλάει” σε ένα σημείο.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν χτυπήσει την πόρτα του Βραζιλιάνου πρώην ποδοσφαιριστή του τριφυλλιού ενώ και ο ίδιος ο Ζιλμπέρτο Σίλβα σε πρόσφατη δήλωσή του εμφανίστηκε θετικός σε πιθανή του συνεργασία με τους πράσινους, αναλαμβάνοντας το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Παρόλ’ αυτά, σύμφωνα με την «Πράσινη» το φορτωμένο πρόγραμμα του Βραζιλιάνου είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο στην όλη υπόθεση.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.