Θέμα συζήτησης η αλλαγή του Κουρμπέλη στα αποδυτήρια

  Το ερώτημα γιατί έγινε αλλαγή ο αρχηγός του Παναθηναϊκού από τον Πογιάτος κυριάρχησε στα αποδυτήρια των πράσινων μετά το ματς στην Τρίπολη, με τον Ισπανό προπονητή να επισημαίνει στην ομιλία του την έλλειψη συγκέντρωσης.

  Η αλλαγή του Δημήτρη Κουρμπέλη στο 70ο λεπτό του ματς του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης δεν προκάλεσε απορίες μόνο σε όσους παρακολούθησαν το κυριακάτικο παιχνίδι. 

  Προκάλεσε και στην πλειονότητα των παικτών του τριφυλλιού που μετά το τέλος του ματς έσπευσαν να ρωτήσουν τον αρχηγό της ομάδας εάν ο ίδιος ζήτησε την αντικατάστασή του από τον Ισπανό προπονητή. 

  Ο Κουρμπέλης τόνισε ότι αισθανόταν μια χαρά και δεν ζήτησε ο ίδιος να γίνει αλλαγή, συνεπώς η απόφαση του Πογιάτος έγινε αποκλειστικά για τακτικούς λόγους, προφανώς εκτιμώντας ότι με τον Αγιούμπ σε θέση αμυντικού μέσου ο Παναθηναϊκός θα αποκτούσε καλύτερη δημιουργία στο χτίσιμο του παιχνιδιού.

  Αντ’ αυτού, όχι μόνο δεν βελτιώθηκε δημιουργικά η εικόνα της ομάδας αλλά στον άξονα δημιουργήθηκε τεράστια τρύπα και ο Αστέρας κυριάρχησε: πέτυχε ένα γκολ, είχε ένα δοκάρι και άλλη μία υποσχόμενη ευκαιρία με τον Μπαράλες στις καθυστερήσεις. 

  Η εικόνα μετά το ματς στα πράσινα αποδυτήρια ήταν απογοητευτική. Σκυμμένα κεφάλια, παγωμάρα και απόλυτη σιγή.

  Ο Ντάνι Πογιάτος στην ομιλία του εστίασε στην έλλειψη συγκέντρωσης: «Χάσαμε ένα ματς που θέλαμε πολύ να νικήσουμε και αυτό μας στενοχώρησε όλους. Πρέπει να συνεχίσουμε, να κοιτάξουμε μπροστά και να βελτιωθούμε. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε κρίσιμες φάσεις, όπως στο γκολ των αντιπάλων μας και αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα διορθώσουμε τα λάθη μας», υπογράμμισε ο Ισπανός προπονητής. 

  Πηγή: SDNA.gr

  sofa offers
  Loading...
  Translate »