«Θέμα χρόνου η πρόταση ανανέωσης στον Αθανασακόπουλο – Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα δοθεί δανεικός η όχι»

Σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών» θέμα χρόνου είναι να προταθεί στον Αθανασακόπουλου νέο συμβόλαιο με το μόνο θολό στην όλη υπόθεση να είναι η χρησιμοποίησή του.

Ο Ανδρέας έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στο προπονητικό επιτελείο με τον «τριφύλλι» να έχει πάρει την απόφαση να επεκτείνει την συνεργασία του με τον ταλαντούχο μέσο με την ειδοποιό διαφορά ότι δεν είναι σίγουρα αν δοθεί δανεικός ή όχι.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

«Θέμα χρόνου είναι η επίσημη πρόταση του Παναθηναϊκού στον Αθανασακόπουλο για την επέκταση του συμβολαίου του, έναν χρόνο πριν αυτό ολοκληρωθεί. Για τον νεαρό μέσο υπάρχει θετική εισήγηση από τον Μπόλονι, με την ειδοποιό διαφορά ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν υπολογίζεται για να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας ομάδας τη νέα σεζόν ή αν θα παραχωρηθεί δανεικός».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.