«Θετικός στο να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό ο Αϊτόρ»

Ισπανικά μέσα αναφέρουν ότι ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα σκέφτεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και πως η Σπόρτινγκ Χιχόν, αλλά και άλλες ομάδες της Segunda Division ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει γνωστό πως ο μάνατζερ του Ισπανού εξτρέμ του «τριφυλλιού» τον πρότεινε σε ομάδες από την Ισπανία και την Ολλανδία, ενώ χθες νέο δημοσίευμα έκανε λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ Λάρνακας για τον Αϊτόρ. Όπως όλα δείχνουν, τόσο η ομάδα όσο και ο ίδιος ο παίκτης επιθυμούν το «διαζύγιο» και έτσι ο Κανταλαπιέδρα δε θα παραμείνει για πολύ καιρό ακόμα κάτοικος Αθηνών.

Όπως αναφέρεται στο rtpa.es, ο Αϊτόρ βρίσκεται στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ Χιχόν και οι Ισπανοί κάνουν λόγο για επιθυμία αποχώρησης του 25χρονου Ισπανού εξτρέμ από την Ελλάδα και τους «πράσινους».

Επιπλέον, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Αϊτόρ εξετάζεται και από άλλες ομάδες της Segunda Division και πως ο ίδιος έχει επικεντρωθεί στη διαδικασία «διαζυγίου» με τον Παναθηναϊκό. Οι Ισπανοί δημοσιογράφοι επισημαίνουν επίσης πως ο Αϊτόρ: «Θα μπορούσε να έρθει με μεταγραφή ή ως ελεύθερος».