«Θετικός στον κορονοϊό ο Μαουρίσιο, πιθανότατα εκτός και με Λάρισα»

  Ο λόγος που ο Μαουρίσιο έχει «κολλήσει» στη Βραζιλία, είναι διότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και εκτός από τα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και Απόλλων Σμύρνης στα οποία θα απουσιάσει, είναι πολύ πιθανό να μην τον δούμε να αγωνίζεται, ούτε κόντρα στη Λάρισα.

  Ο Βραζιλιάνος κεντρικός μέσος παραμένει στη χώρα του και θα απουσιάσει δεδομένα από τα ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο και τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, ενώ θα λείψει κατά πιθανότητα και από τον εντός έδρας αγώνα με τη Λάρισα.

  Ο Μαουρίσιο έκανε δύο τεστ κορωνοϊού προτού ταξιδέψει από Βραζιλία και βρέθηκε σε αμφότερα θετικός. Πριν από λίγη ώρα πήρε τα αποτελέσματα του δεύτερου τεστ  και βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με το γιατρό της ομάδας Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο, ακολουθώντας την προβλεπόμενη διαδικασία.

  Ο Μαουρίσιο θα κάνει επαναληπτικό τεστ την προσεχή εβδομάδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα τεστ όλων των υπολοίπων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού είναι αρνητικά.

  Εξυπακούεται ότι με δεδομένη και την απουσία του Κουρμπέλη, στον άξονα της μεσαίας γραμμής του τριφυλλιού αναμένεται να αγωνιστούν την Κυριακή οι Βέλεθ και Αλεξανδρόπουλος. 

  Πηγή: SDNA.gr