Θύρα 13 Επαρχίας – Ευρώπη – Κύπρος για Γιαννακόπουλο: «Έχεις χτίσει για τον εαυτό σου κάποιου είδους αλάθητο – Ο Παναθηναϊκός έχει πιάσει πάτο»

  Οι σύνδεσμοι της Θύρας 13 σε Επαρχία – Ευρώπη και Κύπρο εξέδωσαν ανακοίνωση κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

  Αναλυτικά:

  Θέλει προσπάθεια για να καταφέρει κάποιος αυτό που κατάφερες. Αυτό δεν είναι ύβρις, ούτε κριτική. Είναι μια σκληρή πραγματικότητα που βιώνουμε στο πετσί μας ως Παναθηναϊκοί κάθε μέρα. Επειδή όμως όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, υπάρχουν δεδομένα που ακόμα και οι τυφλοί ή οι πιο άνιωθοι μπορούν και οφείλουν να αναγνωρίσουν. Καταρχάς, στην εποχή σου, γιατί ναι, μιλάμε πια για “εποχή Δημήτρη Γιαννακόπουλου” την οποία πίστεψε μας, δε θα τη θυμάται κανείς όπως θες αλλά παρολαυτά θα μείνει σε όλους αξέχαστη & αυτό μόνο καλό δεν είναι, συνέβησαν πράγματα βγαλμένα από τους χειρότερους εφιάλτες όποιου αγαπά το Τριφύλλι.

  Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος λοιπόν και είσαι ο πρώτος που έχεις κρίνει τους πάντες και τα πάντα στο τμήμα όλα αυτά τα χρόνια, εκτός απ’τον εαυτό σου. Καθ’υπόδειξη σου και με πρωτεργάτη εσένα έχουν βριστεί και διασυρθεί από τον όχλο που έχεις στήσει στο ινσταγκραμ και το γήπεδο σε συνεργασία με το στρατό δημοσιογράφων που ακολουθούν εντολές, παίχτες, προπονητές και παράγοντες που έκαναν τον Παναθηναϊκό αυτοκρατορία στο μπάσκετ. Μετά πήρε σειρά κι ο κόσμος που έγινε τζαμπατζής, επειδή δεν αγόρασε αρκετά διάρκειας. Για τη στάση σου απέναντι στους οργανωμένους δε θα μιλήσουμε καν.

  Πήρες έναν εξάκις πρωταθλητή Ευρώπης που έκανε τους μούλους να χάνουν στα μεταξύ μας παιχνίδια από ψυχολογικά, ακόμα και στην κακή μας μέρα και εδώ και χρόνια, σε κάθε νέα μας κατρακύλα, ρίχνεται κάποιος στην πυρά. Όλοι, εκτός από σένα. Έχεις χτίσει για τον εαυτό σου κάποιου είδους αλάθητο, στο οποίο όμως πιστεύεις μόνο εσύ. Τελείωσες μια μνημειώδη κα αξιοζήλευτη κληρονομιά που άφησαν ο Παύλος και ο Θανάσης, μια κληρονομιά που βασίστηκε σε ένα τρίπτυχο – μασίφ: διοίκηση, ομάδα και κόσμος ίσον ένα. Υπήρχε σεβασμός και δέσιμο, τόσο με τον οργανωμένο κόσμο, όσο και με τον απλό φίλαθλο του Παναθηναϊκού. Υπήρχε επίσης πλάνο και πίστωση χρόνου. Δεν ήταν όλα θέμα budget δηλαδή, όπως πολύ εύκολα έχεις κάνει πλήθος ζόμπι να παπαγαλίζει χρόνια τώρα. Και όλο αυτό το ιδανικό σύστημα το τελείωσες με τον πιο εξευτελιστικό τρόπο. Με απειλές, στοχοποιήσεις, ιντερνετικούς διασυρμούς, πούλμαν, ντροπιαστικές απολύσεις πρώην παιχτών – συμβόλων, με όλο το ανάθεμα για άλλη μια κατρακύλα πάνω τους. Πλάνο δεν υπάρχει. Η ομάδα στήνεται και ξεστήνεται κάθε χρόνο, καλοκαίρι και εν μέσω χειμώνα, παραβιάζοντας κάθε μπασκετική λογική.

  Αυτά είναι το αποτέλεσμα και η κληρονομιά σου. Και όσο κι αν θέλεις να βγαίνεις διαρκώς απ’το κάδρο των ευθυνών, εμείς θα σε βάζουμε ξανά μέσα. Ο Παναθηναϊκός έχει πιάσει πάτο. Μέχρι τον επόμενο πάτο. Αυτός ο οργανισμός δεν έχει ίχνος υγείας μέσα του και αυτό οφείλεται στη διοίκηση πρώτα και πάνω απ’όλα.

  Το πιο τραγικό, αλλά και απελευθερωτικό μαζί, είναι ότι ακόμα και μέσα στο γενικό πληθυσμό που σε αποθέωνε κάποτε, είναι πλέον ελάχιστοι αυτοί που περιμένουν να αλλάξεις και να νιώσεις. Κανείς από μας πάντως δεν περιμένει πια να γίνεις αντάξιος της κληρονομιάς σου. Δεν τρέφουμε πια αυταπάτες πως κάποια πίστωση χρόνου ή ανακωχή θα μπορέσει να βοηθήσει ώστε να ορθοποδήσει κάτι ή ότι θα κάνει καλό στο τμήμα.

  Κοίτα λοιπόν να βρεις άμεσα το φάρμακο της γιατρειάς για να αρχίσει να δουλεύει πάλι σωστά το τμήμα. Αν μπορείς, αν θέλεις, αν θέλεις και μπορείς, αν δε θέλεις αλλά μπορείς – καθόλου δε μας απασχολεί – απλά κάνε το. Αλλιώς, κάνε το μόνο τίμιο και αξιοπρεπές αλλά και σωτήριο για το τμήμα. Φρόντισε να δρομολογηθούν με διαφάνεια και ειλικρινείς προθέσεις οι διαδικασίες και ενέργειες που θα βρουν ένα ισχυρό και φερέγγυο αγοραστή. Χωρίς αστερίσκους, χωρίς χρονοτριβές, χωρίς κρυφές ατζέντες και ψέματα γύρω από τις εξελίξεις.

  Θύρα 13 Επαρχίας- Ευρώπη -Κύπρος☘️