Θύρα 13: «Να σταθούμε αντάξιοι της ιστορίας του Παναθηναϊκού – Όλοι στον Τάφο του Ινδού»!

  Η Θύρα 13 εξέδωσε ανακοίνωση καλώντας όλους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να στηρίξουν τον Ερασιτέχνη.

  Παράλληλα γνωστοποίησε πως αύριο θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στον Τάφο του Ινδού όπου θα βρεθούν αθλητές του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου.

  Η ανακοίνωση:

  Χωρίς διάθεση για πολλά λόγια , ήρθε άλλη μια στιγμή που πρέπει να μιλήσουν τα έργα μας.
  Δεν περισσεύει κανείς! Είναι η στιγμή μας. Είναι η σειρά μας!

  Τα ένδοξα ερασιτεχνικά μας τμήματα, μας χρειάζονται όσο ποτέ.
  Εσύ που έχεις γράψει ατελείωτα χιλιόμετρα γιαυτά τα χρώματα. Εσύ που δεν σταματάς να νοιάζεσαι ποτέ για αυτόν τον σύλλογο. Εσύ που όποτε μπορείς κλέβεις λίγο χρόνο να δεις την ομάδα σου να αγωνίζεται σε οποιοδήποτε άθλημα. Εσύ που ήσουν εκεί στα δύσκολα για το τριφύλλι. Εσύ που απλά κριτικάρεις τα πάντα από απόσταση. Εσύ που έχεις την δυνατότητα να στηρίξεις και να πάρεις στην πλάτη σου έστω και ένα τμήμα. Όλοι ΕΜΕΙΣ πρέπει τώρα να σταθούμε αντάξιοι της ιστορία μας. Γίνε ενεργό μέλος του ιστορικότερου και ενδοξότερου Συλλόγου της χώρας από το 1908..

  Την προσεχή Τετάρτη 22/7 και ώρα 19.30 στον ιστορικό τάφου του Ινδού σε μια εκδήλωση που θα παρεβρεθούν καταξιωμένοι αθλητές μας από όλα τα τμήματα. Σας περιμένουμε όλους ΕΣΑΣ, γιατί το να γίνετε μέλη στον ΠΑΟ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ..!

  Υ.Γ Η εγγραφή μέλους είναι στα 50€ η συμμετοχή μέχρι τώρα είναι τεράστια.
  Στα δύσκολα είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!
  Υ.Γ2 Απαραίτητα για την εγγραφή ΑΙΤΗΣΗ και ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

  Την ανακοίνωση υπογράφουν όλοι οι σύνδεσμοι της ΘΥΡΑΣ 13

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »