Θύρα 13: «Πολιτικό παιχνίδι ο Αλαφούζος», αποθέωση Γιαννακόπουλου!

Στον «Τάφο του Ινδού» βρέθηκανπερισσότεροι από 2.000 φίλαθλοι του «τριφυλλιού» όπου κατηγόρησαν τον Γιάννη Αλαφούζο κάνοντας λόγο για πολιτικά παιχνίδια ενώ αποθέωσαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» γέμισε ασφυκτικά με τους φίλους του Παναθηναϊκού να αναγνωρίζουν πως μοναδικό πλάνο για την σωτηρία της ΠΑΕ είναι το Athens Alive του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.  Παράλληλα κατηγόρησαν τον Γιάννη Αλαφούζου για στημένο σχέδιο υποβιβασμού της ομάδας και για πολιτικά παιχνίδια. Η συνέλευση έκλεισε με συνθήματα κατά του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...