Τηλεδιάσκεψη Αυγενάκη με εκπροσώπους από τις Λέσχες Φιλάθλων

  Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Υφυπουργείου Αθλητισμού μία διαβούλευση θεσμικών και αθλητικών φορέων με στόχο τη λήψη πρόσθετων νομοθετικών πρωτοβουλιών για την καταπολέμηση της βίας.

  Σε αυτή εκτός από πρώην Υπουργούς και τις ομάδες, το παρών είχαν δώσει και εκπρόσωποι των 10 από τις 12 νόμιμες λέσχες φιλάθλων.

  Όπως οι ομάδες εξέφρασαν στη συνάντηση της περασμένης εβδομάδας τις διαφωνίες τους σε μέρος των εξαγγελιών Αυγενάκη για την καταπολέμηση της βίας, το ίδιο ισχύει και με τους εκπροσώπους των λεσχών.

  Αυτό που είχαν τονίσει στην πλευρά του Υφυπουργού είναι πως δεν έχει καμία λογική το κλείσιμο και των νόμιμων λεσχών μέχρι τα τέλη Ιουλίου, κάνοντας λόγο για άδικο… τσουβάλιασμα και θέτοντας θέμα οικονομικής τους βιωσιμότητας.

  Οι εκπρόσωποι των Λεσχών ζήτησαν νέα συνάντηση από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι μέσω τηλεδιάσκεψης.

  Μένει να επιβεβαιωθεί και από την πλευρά του Υφυπουργείου αν θα κάτσει εκ νέου στο τραπέζι των συζητήσεων με τους οπαδούς, αλλά και το αν θα υπάρξει κάποια διαφοροποίηση στις αποφάσεις που τους αφορούν για την καταπολέμηση της βίας.

  Πηγή: SDNA