Θλιβερή εικόνα στη Λεωφόρο: Πόσο κόσμο είχε το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Λάρνακας
0 Comments

Το φιλικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ Λάρνακας είχε ιδιαίτερα χαμηλή προσέλευση, αφού ο κόσμος είναι φανερά απογοητευμένος.
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν έχει άλλη υπομονή και απαιτεί… πράξεις για να μπορέσει να εμπιστευτεί ξανά το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, μετά από τις συνεχόμενες αποτυχημένες κινήσεις.
Βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Παλάσιος
Οι μεταγραφές έχουν αργήσει υπερβολικά, με τον Ντιέγκο Αλόνσο όμως να δουλεύει σκληρά για να διαμορφώσει την ομάδα ακόμη και με τους τωρινούς ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, αυτό δεν αρκεί και θα χρειαστεί σημαντικές μεταγραφές, έτσι ώστε να πετύχει στο «τριφύλλι».
Στο φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας, βρέθηκαν μόλις 1.000 φίλοι του Παναθηναϊκού για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και η εικόνα ήταν σαφέστατα θλιβερή.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
0 0 Ψήφοι
Article Rating
Subscribe
0 Comments
Παλιότερα
Νεότερα Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα ασχόλια