Την ξανάπεσαν στον Κωνσταντινέα!

Άγνωστοι πέταξαν αυγά στο πατρικό σπίτι του Πέτρου Κωνσταντινέα στην Καλαμάτα και επιτέθηκαν φραστικά με βαριές εκφράσεις, την ώρα που μέσα βρισκόταν το παιδί του!

Νέο κρούσμα τραμπουκισμού και απειλών που πιθανότατα σχετίζονται με το ελληνικό ποδόσφαιρο και μάλιστα σε βάρος ανθρώπου που έχει υποφέρει ίσως περισσότερο από κάθε άλλον από τις τακτικές που ακολουθεί η ποδοσφαιρική μαφία και οι εγκληματικές οργανώσεις.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, το πατρικό σπίτι του πρώην διαιτητή και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κωνσταντινέα στην Καλαμάτα, δέχτηκε επίθεση με αυγά και άλλα αντικείμενα από αγνώστους, οι οποίοι φώναζαν και εκτόξευαν επανειλημμένως την απειλή «θα πεθάνεις»!

Εκείνη την ώρα, στην οικεία Κωνσταντινέα βρίσκονταν οι γονείς του, καθώς και το ένα του παιδί! Ο ίδιος ο πρώην ρέφερι έτυχε να βρίσκεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Κοινοβούλιο.

Οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή και ήδη αναζητούνται, ενώ σύμφωνα με τις μαρτυρίες τα άτομα ήταν τουλάχιστον τρία και υπήρχε και τσιλιαδόρος. Δηλαδή ήταν απολύτως οργανωμένο.

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας είναι βασικός μάρτυρας στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο, καθώς είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο φούρνο που διατηρεί στην Καλαμάτα, με αποτέλεσμα την ισοπέδωση του καταστήματος και τον κίνδυνο για ανθρώπινες ζωές.

Η επίθεση εκείνη που δεν ήταν η πρώτη καθώς είχαν προηγηθεί άλλες δύο, είχαν ως συνέπεια να εγκαταλείψει τη διαιτησία.