Την Πέμπτη το ΔΣ για την επικύρωση της έναρξης της Super League – Με -6 θα ξεκινήσει ο Άρης!

To πρωτάθλημα της σεζόν 2021-22 θα ξεκινήσει στις 11 Σεπτεμβρίου και η διοργανώτρια αρχή καλείται να επικυρώσει και επίσημα τη σέντρα. Με -6 θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα ο Άρης, αφού η έφεση των «κιτρινόμαυρων» για την υπόθεσης πλαστογραφίας απορρίφθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

«Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη, 02/09/2021 στις 12.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1.     Τροποποίηση ετήσιου συνοπτικού αγωνιστικού προγράμματος και ορισμός αγώνων 1ης αγωνιστικής Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten αγ. περιόδου 2021-22.

2.     Αίτημα του ομίλου Forthnet / Nova περί χρήσης του σήματος του συνεταιρισμού για λόγους εμπορικής προώθησης των υπηρεσιών του εν λόγω ομίλου.

3.     Διάφορα.

Σημειώνεται ότι η ως άνω συνεδρίαση συγκαλείται με σύντμηση προθεσμίας, σύμφωνα με το άρθρο 20 παρ. 1 του καταστατικού του συνεταιρισμού, καθώς, την ίδια ημέρα (2/9/2021), αναμένεται η έγκριση της προκήρυξης πρωταθλήματος 2021-22 και υφίσταται εξαιρετικά επείγουσα περίπτωση περί ορισμού των αγώνων της 1ης αγωνιστικής αυτού, που αναμένεται να οριστεί για την 11η και 12η/9/2021 και προκειμένου να υπάρχει χρόνος προετοιμασίας των ΠΑΕ – μελών της Super League. Για την παρούσα σύγκληση με σύντμηση προθεσμίας, υπήρξε, συν τοις άλλοις, ομόφωνη συναίνεση όλων των ΠΑΕ – μελών του συνεταιρισμού στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση της έκτακτης Γ.Σ. της 31/8/2021».

Με -6 θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα ο Άρης!

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του Άρη για την υπόθεση Λάσκοφ και οι Θεσσαλονικείς θα ξεκινήσουν στο πρωτάθλημα με -6 βαθμούς. Σοβαρές ευθύνες σε ποινικό επίπεδο αντιμετωπίζουν και άνθρωποι της ΠΑΕ Άρης οι οποίοι, όπως φαίνεται, μεσολάβησαν προκειμένου να πάρει ένας ξένος πολίτης βίζα παραμονής με παράνομο τρόπο.