Θολό το τοπίο στο βόλεϊ ανδρών

Σε δύσκολη κατάσταση βρίσκεται το τμήμα του ανδρικού βόλεϊ του Παναθηναϊκού, το οποίο καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Volley League.

Εδώ και καιρό, είναι γνωστό ότι ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση, κυρίως ως προς το οικονομικό κομμάτι. Τα τμήματα του γυναικείου βόλεϊ και πόλο υποβιβάστηκαν οικειοθελώς, ενώ καταβάλλονται εντατικές προσπάθειες για να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία το τμήμα του ανδρικού βόλεϊ.

Το ταμείο της Μάνας του Λόχου έχει ένα ποσό, αλλά αυτό ενδέχεται να μην είναι ικανό, ώστε να διατηρήσει την ανδρική ομάδα βόλεϊ στην πρώτη κατηγορία. Ο Παναθηναϊκός έχει προθεσμία μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου από την ΕΣΑΠ, ώστε να διευθετήσει τα ζητήματα που χρειάζονται.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.