Θρίαμβος για τη Σαλπιγγίδου

Η 14χρονη Άννα Σαλπιγγίδου άλλαξε τα δεδομένα στην άρση βαρών του Παναθηναϊκού, καθώς έγινε η πρώτη ”πράσινη” αρσιβαρίστρια που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στις Γυναίκες και έφερε μετάλλιο στον Παναθηναϊκό.

Σπουδαίο αυτό που κατάφερε η μαχητική αθλήτρια, γεννηθείσα το 2002, καθώς ο Παναθηναϊκός είχε να πάρει μετάλλιο στην άρση βαρών από το 1998 και το Λεωνίδα Σαμπάνη.

Η ίδια η πρωταγωνίστρια, από την πλευρά της δήλωσε: «Είναι κάτι καινούργιο για μένα. Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει αλλά είμαι πολύ χαρούμενη για την επιτυχία μου. Εύχομαι να έρθουν και άλλες μεγαλύτερες».

Η Ιωάννα Καρανίκα δήλωσε: «Η αγάπη για το άθλημα μου δίνει δύναμη να συνεχίζω μετά από τόσα χρόνια.  Δυστυχώς κάποιες δυσκολίες δεν με άφησαν να κάνω κάτι καλύτερο στον αγώνα ωστόσο υπόσχομαι στις επόμενες διοργανώσεις να φέρω καλύτερη επίδοση».

Η Χαρούλα Καρανάσου δήλωσε: «Με τη συμμετοχή μου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα δόθηκε και επίσημα το βάπτισμα του πυρός… Μια εμπειρία ζωής που μου έδωσε ακόμα περισσότερη δύναμη για να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά. Δεν κατάφερα να δώσω μετάλλιο στον ΠΑΟ όμως υπόσχομαι ότι δεν θα σταματήσω να προσπαθώ μέχρι να συμβεί αυτό».

Ο προπονητής, Κώστας Σαλπιγγίδης, δήλωσε: «Με ένα χρόνο δουλειά καταφέραμε να έχουμε μια πρωταθλήτρια Ελλάδας ενώ στην ομαδική κατάταξη ανεβήκαμε στην Πέμπτη θέση».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...