Θύρα 13 κατά Μαλακατέ: «Είναι πολλά αυτά που έχουν μαζευτεί…» (pic)

  Η Θύρα 13 εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Τάκη Μαλακατέ και της διοίκησης του Παναθηναϊκού Α.Ο. με αφορμή την εκδήλωση της αστυνομίας στη μνήμη του Γεώργιου Λυγγερίδη, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 29 Απριλίου στο κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος».

  Αναλυτικά η ανακοίνωση:

  «Τάκη Μαλακατέ και λοιποί της διοίκησης του ερασιτέχνη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ…
  Είναι πολλά αυτά που έχουν μαζευτεί και πρέπει να ακούσετε, αλλά αυτό θα γίνει κάτ’ ιδίαν γιατί εδώ και καιρό δεν το πατε καλά! Αποφασίσαμε όμως για ένα συγκεκριμένο θέμα να τοποθετηθούμε δημόσια για τον λόγο ότι και δημόσια το μάθαμε λίγες ημέρες πριν και έμοιαζε ως πρωταπριλιάτικο αστείο.
  Μάλιστα λογαριάζατε χωρίς τον ξενοδόχο που είναι ο λαός του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.
  Τάκη Μαλακατέ , εσύ που έσκιζες τα ιμάτιά σου και έχριζες υπεύθυνους αυτούς για τα έκτροπα πέρυσι στον Άγιο Θωμά, όπου μας στερήθηκε ενας ευρωπαϊκός τίτλος ( και τελικά δεν έκανες τίποτα γι’ αυτό), αποφάσισες να τους παραχωρήσεις το ναό μας;;!!! Σε ποιους; Σ’αυτούς που διαχρονικά και αναίτια ασκούν την καταστολή τους πάνω μας ειδικά σε αγώνες ερασιτεχνικών τμημάτων; Τους υπηρέτες του κόκκινου κατεστημένου; Σ’ αυτούς που η ίδια η κοινωνία τους έχει αποβάλλει όπως η φύση τ’ απόβλητα;
  Παρτο αλλιώς…
  Δεν επικροτούμε καμία δολοφονία, αλλά δεν μπορεί να μας αφήνει αδιάφορους η δουλειά του θύματος και ο ρόλος όλων των ομοίων του στην κοινωνία. Δεν είναι ήρωες οι ΜΑΤΑΔΕΣ…
  Για να τελειώνουμε Τάκη Μαλακατέ.
  Το φιλικό αυτό δε θα γίνει στο ιστορικό γήπεδο μας. Είτε έτσι είτε αλλιώς.
  Ας φροντίσουν οι “αρχές” να το κάνουν όπου αλλού θέλουν. Κι αφού τα έχουν βρει μεταξύ τους και ο ένας μια ζωή κάλυπτε τον άλλον κι ο φάκελος έκλεισε, ας γίνει στο Μελίνα Μερκούρη σε καθαρά οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον.
  Σε μας δεν έχουν θέση….».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια