Τι αναφέρει ο ΚΑΠ για το αίτημα αναβολής του Παναθηναϊκού

  Ο Παναθηναϊκός επικαλείται τον ΚΑΠ και ζητάει αναβολή της αναμέτρησης απέναντι στον Ολυμπιακό λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

  Οι παράγραφοι 5 και 6 του Άρθρου 11 του Κ.Α.Π.:

  «Σε εξαιρετικές περιπτώσεις η διοργανώτρια μπορεί να αλλάξει την ημέρα, την ώρα και το γήπεδο τέλεσης του αγώνα, υποχρεούται όμως να ειδοποιήσει όλους τους εμπλεκομένους και το αρμόδιο Τμήμα Τάξης, τουλάχιστον 48 ώρες πριν από την εκ νέου ορισθείσα ώρα έναρξης του αγώνα. Το 48ωρο αρχίζει από την αποστολή της ειδοποίησης, με FAX ή ηλεκτρονική αλληλογραφία, από την διοργανώτρια στους εμπλεκομένους. Κατ’ εξαίρεση, για υγειονομικούς λόγους και μόνο όταν πρόκειται για την περίπτωση πανδημίας (covid-19), η ανωτέρω προθεσμία δύναται να συντμηθεί περαιτέρω σε τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

  Η επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ και η εκάστοτε διοργανώτρια αρχή για τα επαγγελματικά και τα τοπικά πρωταθλήματα των ενώσεων με αιτιολογημένη απόφαση του Δ.Σ της ή του Προέδρου και του Αναπληρωτή Προέδρου/Αντιπροέδρου αυτής, μπορούν να αποφασίζουν την αναβολή αγώνων ή αγωνιστικών ημερών σε ειδικές περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Αντιστοίχως με απόφαση του Δ.Σ της διοργανώτριας μπορεί να αναστέλλεται η έναρξη ή η συνέχιση ενός πρωταθλήματος ή ακό0μα και να διακόπτεται αυτό οριστικά υπό την προϋπόθεση οτι δεν παραβιάζονται διατάξεις του παρόντος κανονισμού (SL)».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια