Τη Δευτέρα το νέο Δημοτικό Συμβούλιο για τον Βοτανικό!

  Τη Δευτέρα (14/12) θα πραγματοποιηθεί Δημοτικό Συμβούλιο στο Δήμο Αθηναίων, με το πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη να είναι η Διπλή Ανάπλαση.

  Στο καθιερωμένο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων τη Δευτέρα (14/12, 16:00), αναμένεται να συζητηθεί εκ νέου το θέμα της Διπλής Ανάπλασης.

  Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν πλέον στα χέρια τους το ΜοU, που υπογράφηκε μεταξύ των αρμόδιων φορέων και αναμένεται να τοποθετηθούν σχετικά με τη Διπλή Ανάπλαση.

  Το θέμα είναι πρώτο στην ημερήσια διάταξη, με τον Δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη να ενημερώνει το σώμα αναφορικά με το ζήτημα αυτό εκ νέου.

  Η πρώτη τοποθέτηση στο Δ.Σ. είχε πραγματοποιηθεί πριν από δύο εβδομάδες και αναμενόταν να υπάρξει νέο Δημοτικό Συμβούλιο με το θέμα αυτό, όπως σας είχαμε ενημερώσει.

  Τη Δευτέρα λοιπόν αναμένεται να ακουστούν όλες οι απόψεις για τον κρίσιμο αυτό ζήτημα, που αφορά το τριφύλλι.

  Πηγή: sdna.gr

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.