Τι είπε ο Καράκα στον Τσάβι Ρόκα!

  Σε τηλεφωνική επικοινωνία ήρθε ο Τσάβι Ρόκα με το Καράκα για το ενδιαφέρον που έχουν δείξει οι «πράσινοι» για το πρόσωπό του.

  Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού»…σκάλισε όλα τα δεδομένα της υπόθεσης με επίκεντρο τον 27χρονο αμυντικό που οσονούπω μένει ελεύθερος από την Μποαβίστα.

  Μεταξύ άλλων έμαθε πως το ετήσιο κασέ του κυμαίνεται στις 250.000 ευρώ και πως προτεραιότητα του ποδοσφαιριστή είναι η μετακόμιση για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός Πορτογαλίας.

  Μια φορά, ο Καράκα στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Τσάβι Ρόκα μαζί του, δεν έδειξε ιδιαίτερο ενθουσιασμό (τουλάχιστον σε πρώτο χρόνο) στην προοπτική της συμμετοχής του στο ελληνικό πρωτάθλημα και της συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό.

  Κι αυτή η (μικρή ή μεγάλη) απροθυμία, προφανώς και τον χαμηλώνει στην ατζέντα του Ρόκα για την ενίσχυση των «πρασίνων» στο δεξί άκρο της άμυνας.

  Έστω κι αν όπως μας έχει διδάξει πολλάκις η ιστορία πολλές φορές οι επιθυμίες κι οι προτεραιότητες των ποδοσφαιριστών αλλάζουν από τη μία μέρα στην άλλη.

  Μια φορά, επί του παρόντος ο Καράκα δεν φαίνεται να «ψήνεται» για τον Παναθηναϊκό κι αυτό είναι κάτι που διαπίστωσε ο σενιόρ – Ρόκα στην απευθείας επικοινωνία που είχε με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή για τη διερεύνηση των προθέσεων του.

  Πηγή: SDNA.gr

  sofa offers
  Loading...
  Translate »