Τι έκανε ο κόσμος του Παναθηναϊκού και τιμωρήθηκε;

  Ο Παναθηναϊκός καλείται να δώσει αύριο (16/2, 14:30) ένα από τα σπουδαιότερα ματς στην ιστορία του κεκλεισμένων των θυρών. Γιατί; Γράφει ο Παναγιώτης Δημητρόγλου.

  Μία ημέρα γιορτής, ένας ελληνικός «εμφύλιος», ένας αγώνας υψηλού επιπέδου που θα απολάμβανε όλη η Ελλάδα από το γήπεδο ή τη τηλεόραση.

  Αυτό θα συνέβαινε σε μία κανονική χώρα ή θα συνέβαινε αν δεν αγωνιζόταν ο Παναθηναϊκός. Όμως δυστυχώς, ούτε σε κανονική χώρα ζούμε και παράλληλα, σ’ αυτό το σπουδαίο ματς θα συμμετείχε η ομάδα των Αθηνών.

  Ενώ όλα κυλούσαν κανονικά, με τον κόσμο του «τριφυλλιού» να περιμένει στη σειρά ώστε να εισέλθει στο γήπεδο, οι αστυνομικές αρχές άρχισαν μία σοκαριστική επίθεση κατά των οπαδών του Παναθηναϊκού, προχωρώντας – μάλιστα – στη ρίξη δακρυγόνων μέσα στο κλειστό.

  Οκτώ φίλοι των «πρασίνων» αποχώρησαν από τον Άγιο Θωμά με ανοιγμένα κεφάλια και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Παιδιά, ηλικιωμένοι και άτομα ΑμεΑ έτρεχαν προς την κοντινότερη έξοδο του γηπέδου, χωρίς να μπορούν να ανασάνουν.

  Μετά απ’ όλα αυτά, θα περιμέναμε την παραδειγματική τιμωρία του υπεύθυνου που έδωσε την εντολή για τις βίαιες πρακτικές και τη ρίψη δακρυγόνων. Σε άλλη χώρα, όχι στο Ελλαδιστάν

  Αντ’ αυτού, ο Παναθηναϊκός θα δώσει αύριο ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της ιστορίας του χωρίς την υποστήριξη του «πράσινου» κόσμου, ο οποίος όλη την χρονιά περίμενε με ανυπομονησία το εν λόγω παιχνίδι.

  Τα λόγια περισσεύουν για όσους αμαύρωσαν την σημερινή «γιορτή»…

  ΥΓ: Με κόσμο ή χωρίς, κανείς δεν θα γλιτώσει…

  5 2 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  1 Comment
  Παλιότερα
  Νεότερα Most Voted
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια
  Προκολος Ποκολος
  Προκολος Ποκολος
  3 months ago

  Καλα τα λες