Τι γίνεται με τους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού

Μπαίνουμε στην τελευταία εβδομάδα του χειμερινού μεταγραφικού «παραθύρου» και ο Παναθηναϊκός… φωνάζει πως χρειάζεται ενίσχυση στο ρόστερ του. Τον τελευταίο μήνα ακούστηκαν αρκετά ονόματα στο «πράσινο» ρεπορτάζ, όμως οι μόνοι που έχουν έρθει στην Αθήνα είναι οι Τιμότεους Πούχατς και Λάζλο Κλαϊνχάισλερ.

Οι εξελίξεις… τρέχουν και πολλά δημοσιεύματα από το εξωτερικό μιλούν για τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχει τσεκάρει ο Παναθηναϊκός ή έχει κάνει πρόταση που έχει απορριφθεί. Να τονίσουμε, επίσης, πως το θέμα «Αντούνα» έχει λήξει οριστικά.

Κάουλι Ολιβέιρα

Σύμφωνα με τον Βούλγαρο δημοσιογράφο, Μετόντι Σουμάνοφ, η Λουντογκόρετς έχει δώσει διορία μερικών ημερών στο «τριφύλλι», προκειμένου να καταθέσει βελτιωμένη πρόταση για τον Κάουλι. Πριν από λίγες εβδομάδες, οι Βούλγαροι είχαν απορρίψει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ, καθώς η τιμή πώλησης του Βραζιλιάνου είναι στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο ίδιος ο παίκτης πιέζει την ομάδα του, αφού πρόσφατα απέρριψε την πρόταση της Γεονμπούκ και θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη, ενώ του αρέσει πολύ η ιδέα να γίνει κάτοικος… Αθηνών.

Nτιέγκο Λαϊνέζ

Το όνομα του Μεξικανού εξτρέμ δεν έπαιξε τόσο πολύ όσο αυτό του Κάουλι. Ο 23χρονος αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπράγκα, από την Μπέτις, όμως δεν έχει βρει το χρόνο που ήθελε και είναι πολύ πιθανό ο δανεισμός του να διακοπεί. Ωστόσο, σημερινό δημοσίευμα από το Μεξικό αναφέρει ότι ο Λαϊνέζ είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Τίγκρες.

Μούσα Αλ Τάμαρι

Ο Παναθηναϊκός έμοιαζε διατεθειμένος να δαπανήσει 1 εκατομμύριο ευρώ για να αποκτήσει τον Ιορδανό εξτρέμ, όμως δεν κατέθεσε ποτέ επίσημη πρόταση. Ο ίδιος ο παίκτης, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως θέλει να συνεχίσει μέχρι το καλοκαίρι στη Λέουβεν και τότε να αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού μένει ελεύθερος.

Αλιρέζα Τζάχανμπακς

Το όνομα του Ιρανού εξτρέμ είχει παίξει τον Δεκέμβριο για τον Παναθηναϊκό και έκτοτε δεν ξανακούστηκε. Ωστόσο, το ολλανδικό Μέσο που είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» επανήλθε με νέο δημοσίευμα. Όπως αναφέρει, οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται ακόμη για τον Τζάχανμπακς, ο οποίος δε θα ήταν αρνητικός στο να αποχωρήσει, αφού δε βρίσκει χρόνο συμμετοχής. Παράλληλα, η Φέγενορντ έχει βγει στην αγορά για εξτρέμ, όμως ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να βάλιε πιο… βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού στις πρώτες επαφές πριν από ένα μήνα υπήρξε οικονομική απόσταση.

Όντρεϊ Λινγκρ

Αν και οι συζητήσεις μεταξύ Παναθηναϊκού και Σλάβια Πράγας έχουν «παγώσει», το όνομα του Τσέχου μέσου παραμένει στο… κάδρο. Οι Τσέχοι δε δείχνουν διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν, όμως αν οι «πράσινοι» επανέλθουν με βελτιωμένη πρόταση και ο ίδιος ο παίκτης ζητήσει να φύγει, όλα μπορούν να αλλάξουν.