Τι ισχύει με την αναβολή που ζήτησε ο Ολυμπιακός (pic)

  Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και το Prasinoforos.gr σάς παρουσιάζει τα δεδομένα της υπόθεσης.

  Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο, να αναμετρηθούν τη Κυριακή (18/02 20:30) στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της Super League. Με αίτημα που κατέθεσαν οι «Πειραιώτες», ζητούν την αναβολή της αναμέτρησης, καθώς σήμερα αλλά και την άλλη Πέμπτη θα αναμετρηθούν με τη Φερεντσβάρος για του «32» του Confernece League.

  Παναθηναϊκός: Ο… ηγέτης της άμυνας και τα δεδομένα για καλοκαίρι

  Τί ισχύει όμως σε αυτήν την περίπτωση;

  Αν ανατρέξει κανείς στον Κ.Α.Π. στο Κεφάλαιο 22 Άρθρο 4 παρ. 1 θα δει ότι ο κανονισμός για αναβολή για αίτημα αναβολής λόγω υποχρεώσεων σε αγώνα της UEFA αναφέρει:

  Είναι υποχρεωτική για τη διοργανώτρια ύστερα από έγγραφο αίτημα η αναβολή του αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου που ζητείται από ομάδα:

  α) η οποία μετέχει σε προημιτελική, ημιτελική ή τελική φάση διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA.

  Βλέπουμε λοιπόν, ότι ο Ολυμπιακός δεν υπάγεται σε καμία από τις τρεις περιπτώσεις για αναβολή λόγω διοργάνωσης της UEFA και πλέον είναι στην ευχέρεια των μελών του Συνεταιρισμού της Super League αν θα δεχθεί το αίτημα αυτό.

  Να θυμίσουμε ότι σε ανάλογες περιπτώσεις που ο Παναθηναϊκός ζητούσε αναβολή για να συμμετάσχει σε Φάση των «16» αλλά και «8» λάμβανε αρνητική απάντηση σε μια εποχή… παράγκας που όλοι θυμόμαστε τί συνέβαινε εντός και τι συνέβαινε εκτός συνόρων/

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια