Τι λέει ο Ιβάνοφ για τον Παναθηναϊκό

Από το απόγευμα της Κυριακής, ο Ιβάν Ιβάνοφ βρίσκεται στην Αθήνα, ενώ σε επικοινωνία που είχε με τους πρώην συμπαίκτες του, χαρακτήρισε ευκαιρία τον Παναθηναϊκό για να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο.

Η υπόθεση της μεταγραφής του Ιβάν Ιβάνοφ θα πρέπει να θεωρείται λήξασα, καθώς ο Βούλγαρος βρίσκεται στην Αθήνα, ενώ μένει να περάσει τα ιατρικά τεστ σήμερα για να κλείσει οριστικά η μεταγραφή του στους «πράσινους». Ο Ιβάνοφ είχε υποστεί ρήξη χιαστών το 2014, κάτι που δημιουργεί προβληματισμό στην τάξη των ”πράσινων”. Αυτός είναι κι ο λόγος που υποβάλλεται από το πρωί σε λεπτομερέστατες εξετάσεις. Εντός της ημέρας αναμένεται να γνωστοποιηθούν τα αποτελέσματα.

Αν διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει κίνδυνος υποτροπής, τότε θα υπογράψει κανονικά στον Παναθηναϊκό για δύο χρόνια. Σύμφωνα με ρεπόρτερ της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, που έχει παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια του Ιβάνοφ το τελευταίο δίμηνο, ο Βούλγαρος φαίνεται να έχει επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σιμέον Κιτσούκοφ:

«Ο Ιβάν είναι ίσως ο πιο ποιοτικός αμυντικός στη Βουλγαρία. Σπουδαίος παίκτης. Ο τραυματισμός του ήταν καταστροφικός, αλά από την πρώτη στιγμή φάνηκε αποφασισμένος να γυρίσει στην κορυφή. Προπονήθηκε πολύ σκληρά, ώστε να επιστρέψει στο επίπεδο που βρισκόταν στο παρελθόν. Κατά την άποψη μου τα κατάφερε».

Από την πλευρά του, ο Ιβάνοφ δε θέλησε να δηλώσει κάτι, αν δεν οριστικοποιηθεί ακόμα η μεταγραφή του. Παρόλα αυτά, αποχαιρετώντας τους συμπαίκτες του στο Πλόβτνιβ είπε:  «Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα και μου δίνει την ευκαιρία να επιστρέψω στο κορυφαίο επίπεδο… Θα έχω την ευκαιρία ξανά στην Ευρώπη».