Τι να σκέφτεται ο Γεώργιος Καλαφάτης από ‘κει ψηλά;

Ο Παναγιώτης Δημητρόγλου γράφει στο Prasinoforos.gr για τον ντροπιαστικό αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τι θα σκέφτεται άραγε ο Γεώργιος Καλαφάτης από εκεί ψηλά μετά τον εξευτελιστικό αποκλεισμό από τους Γιαννιώτες; 113 χρόνια ένδοξης ιστορίας, 50 χρόνια από το έπος του Γουέμπλει… και σήμερα ένα περιφερόμενο τσίρκο ηττάται από τον ΠΑΣ στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Αν τα τσιμέντα μπορούσαν να δακρύσουν, θα έκλαιγαν και το «Απόστολος Νικολαΐδης» θα είχε πλημμυρίσει. Αν τα τσιμέντα μπορούσαν να μιλήσουν, θα ούρλιαζαν γι’ αυτό που συνέβη σήμερα… όμως τα τσιμέντα δεν μιλάνε, ο Γιώργος Καλαφάτης δεν ζει και αύριο ο ήλιος θα ανατείλει σαν να μην συνέβη τίποτα.

Ο Παναθηναϊκός μέρα με την μέρα σβήνει, χάνει την αίγλη του, το τριφύλλι μοιάζει πλέον με μία φτηνή απομίμηση του ένδοξου ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ, το επετειακό σήμα του Γουέμπλει πάνω στην πράσινη φανέλα αν μπορούσε να ματώσει, θα μάτωνε.

Αυτή είναι λοιπόν η ομάδα του Γιάννη Αλαφούζου, του καταστροφέα της Παναθηναϊκής περηφάνειας, του ανθρώπου που παρέλαβε έναν «Σύλλογο μεγάλο» και κατάφερε να αλλοιώσει το DNA, μετατρέποντας το σ’ ένα DNA μικρής ομάδας. Η υπομονή δυστυχώς τελείωσε, οι λέξεις τελείωσαν αλλά το μαρτύριο συνεχίζεται…

ΥΓ: Πότε θα κάνει ξαστεριά…;

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.