Τι σκέφτεται ο Ουζουνίδης για κεντρικό αμυντικό

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης ψάχνει στόπερ και κάποια συγκεκριμένα ονόματα περνούν από το μυαλό του Εβρίτη τεχνικού.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει ακόμη το δίλημμα σχετικά με την απόκτηση ή μη ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Απόδειξη, πάντως, είναι ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν είναι απολύτως ικανοποιημένος με τις παρούσες λύσεις που του παρουσιάζονται.

Στις προϋποθέσεις που έχει θέσει ο Εβρίτης τεχνικός για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού είναι αυτός να έχει αγωνιστική ποιότητα, αλλά να έχει και ηλικία κάτω των 30 ετών. Στις 11 Σεπτεμβρίου λήγει η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους παίκτες. Αν ο Ουζουνίδης δε βρει κάποιον που να πληροί τις προδιαγραφές, τότε η ομάδα θα παραμείνει με τους ήδη υπάρχοντες αμυντικούς.

Μία υπόθεση που απασχολεί τον Παναθηναϊκό είναι αυτή του Τάσου Αυλωνίτη. Μάλιστα, η υπόθεση αυτή αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός αυτής της εβδομάδας.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.