Τιμητική βράβευση για τον Λάζλο Μπόλονι στη Ρουμανία!

    Το βραβείο «Legenda GSP» για την προσφορά του στο ρουμανικό ποδόσφαιρο παρέλαβε στη Ρουμανία την Τετάρτη ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

    Ο προπονητής του Παναθηναϊκού βραβεύθηκε σε gala για τους κορυφαίους του 2020 στη χώρα του και πήρε στα χέρια του το «Legenda GSP» για την προσφορά του στο ρουμανικό ποδόσφαιρο, αλλά και τη διαφήμιση που κάνει στη χώρα του ως προπονητής στο εξωτερικό επί σειρά ετών. 

    Ο 67χρονος προπονητής δήλωσε στο πλαίσιο της βράβευσής του:

    «Με εκπλήξατε. Δεν το περίμενα, καθώς λείπω χρόνια από την πατρίδα και μου δώσατε ένα πολύ όμορφο βραβείο, το οποίο είναι πολύτιμο για μένα. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν ακόμα κάποιοι στην πατρίδα οι οποίοι εκτιμούν όσα έχω κάνει για το ποδόσφαιρο της Ρουμανίας. Έχω φύγει από τη Ρουμανία εδώ και 30 χρόνια, όμως έχω καταφέρει να διατηρήσω την επαφή μου με όλα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα και αυτές οι στιγμές, με συγκινούν. 

    Ό,τι έχω κάνει στο ποδόσφαιρο, το έκανα δίχως υπέρμετρη απόλαυση ή φιλοδοξία. Το έκανα με δουλειά και ευφυία. Ελπίζω αυτό να μην ενοχλεί κάποιον. Θα παραμείνω σοβαρός και με κατανόηση, ωστόσο την ίδια στιγμή θα είμαι και από αυτούς που κάνουν κάποια αστεία σε διάφορες περιόδους. Ανήκω στη γενιά του Πλατινί και το να παραμένω στο προσκήνιο μετά από τόσα χρόνια, είναι κάτι που με χαροποιεί. Σας ευχαριστώ, ευχαριστώ και τους Ρουμάνους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που δεν με ξεχνούν».